ORDINACIJA KALAUZ - DEVČIĆ

Ulica Crvenog križa 23, Zagreb, 01/ 77 91 101

Naš tim predvodi dr INES KALAUZ, dr. dent. medicinespecijalist stomatološke protetike, a članovi tima su specijalisti raznih oblasti čime je osigurna cjelovita stručna podrška obavljanju kompletnih stomatoloških usluga.

Dr Ines Kalauz rođena je u Zagrebu 1974. godine gdje je i završila školovanje na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je 1998. godine, a pripravnički staž odradila je u Stomatološkoj poliklinici Zagreb (Perkovčeva) i KBC--u Dubrava. Svoj rad temelji na 15--godišnjem iskustvu i radu u renomiranoj zagrebačkoj poliklinici J.Š.Papić u centru Zagreba.

Posebno područje interesa su joj endodoncija (liječenje korijenskih kanala), stomatološka protetika, estetska stomatologija i implantologija.

Usavršavala se na brojnim tečajevima diljem zemlje i u inozemstvu (Beč, Lihtenštajn, Ljubljana, München). Surađuje sa specijalistima i profesorima iz svih grana stomatologije (stom. protetika, kirurgija, ortodoncija i parodontologija).

 

 

 Mr. sc. Nevena Devčić, dr. dent. med

Specijalist stomatološke protetike

Dr Nevena Devčić rodena je 04.10.1975 godine. Osnovnu i srednju školu završila je u Splitu, a na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2000.godine.

Magistrirala je u listopadu 2005. godine na Zavodu za dentalnu patologiju s endodoncijom na temu "Brtvljenje i citotoksičnost RoekoSeal punila korijenskih kanala."

Specijalizaciju iz stomatološke protetike je upisala 2007. godine te je uspješno završila.

Dugogodišnje iskustvo je stekla radeći u renomiranoj poliklinici u centru Zagreba.

Usavršavala se na brojnim tečajevima kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Autorica je nekoliko znanstvenih i stručnih članaka te se aktivno služi engleskim i talijanskimjezikom.

 

STRUČNI SURADNICI:

Mr. sc. NEVENA DEVČIĆ, specijalist stom. protetike

Dr MARTINA KOŽIĆ, spec. ortodoncije

spec. dentalne parodontologije